Η ΔΕΗ, ως ηγέτιδα δύναμη στην ενέργεια, ανταποκρινόμενη στη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος, αναγνώρισε τον ρόλο της για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στη χώρα, αλλάζοντας για πάντα τον τρόπο που μετακινούμαστε. Στόχος της ΔΕΗ είναι να τοποθετηθεί ως ο πιο σημαντικός παίκτης στη νέα αγορά της ηλεκτροκίνησης με την υλοποίηση ενός σημαντικού πλάνου επενδύσεων για την ανάπτυξη του μεγαλύτερου και πιο εκτεταμένου δικτύου δημόσια προσβάσιμων φορτιστών στην Ελλάδα και στην παροχή νέων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.

Τον Ιούλιο 2021 η ΔΕΗ λάνσαρε ένα νέο brand την ΔΕΗ blue που έγινε συνώνυμο με την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα. Η ΔΕΗ blue έχει δημιουργήσει έναν ολόκληρο κόσμο νέων υπηρεσιών, οι οποίες είναι σχεδιασμένες γύρω από τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Με επίκεντρο τον πελάτη αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος, η ΔΕΗ blue προσφέρει λύσεις ηλεκτροκίνησης σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς σε όλη την Ελλάδα. Με πάνω από 2.200 σημεία φόρτισης και ηλεκτρική ενέργεια που προέρχεται αποκλειστικά από ΑΠΕ, (μέσω του πράσινου πιστοποιητικού της ΔΕΗ, GreenPass) αποτελεί τον πάροχο ηλεκτροκίνησης με το πιο εκτεταμένο και περιβαλλοντικά φιλικό δίκτυο δημοσίως προσβάσιμων φορτιστών πανελλαδικά. Ταυτόχρονα, το δίκτυο αυτό είναι το πιο σύγχρονο και γρήγορο, με περισσότερους από 270 ταχυφορτιστές DC & HPDC (έως 300 kW).

Για να επωφεληθεί κανείς από τις κορυφαίες υπηρεσίες δημόσιας φόρτισης της ΔΕΗ blue δεν έχει πάρα να κατεβάσει την καινοτόμα εφαρμογή PPC blue.Μέσα από την εφαρμογή, δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες της ΔΕΗ blue να διαχειρίζονται εύκολα και ψηφιακά τις φορτίσεις τους, κάνοντας χρήση υπηρεσιών, που επιτρέπουν την οργάνωση των διαδρομών τους και την «έξυπνη» φόρτιση του ηλεκτρικού οχήματός τους ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι. Μέσω της ψηφιακής εφαρμογής PPC blue, ο οδηγός μπορεί να εντοπίζει στον χάρτη τον κοντινότερο φορτιστή εντός του μεγαλύτερου δημόσιου δικτύου της Χώρας, να ελέγχει την διαθεσιμότητα και την κατάστασή του, να πραγματοποιεί και να πληρώνει εύκολα τις συνεδρίες φόρτισης του, ή ακόμη και να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο την κίνηση στο οδικό δίκτυο. Ως Μέλος μάλιστα της ΔΕΗ blue μπορεί να λαμβάνει επιπλέον προσωποποιημένες υπηρεσίες, όπως να δεσμεύσει τον ταχυφορτιστή που τον εξυπηρετεί πριν την άφιξή του στο σημείο ώστε να απαλλαγεί από το άγχος εύρεσης διαθέσιμων σταθμών ταχυφόρτισης κατά τη διαδρομή του καθώς και να προγραμματίσει τα ταξίδια και τις διαδρομές του με την βοήθεια του “PPC blueTrips”.

Παράλληλα, η ΔΕΗ blue καλύπτει και τις ανάγκες οικιακής φόρτισης των πελατών, προσφέροντας ποικιλία φορτιστών σε ανταγωνιστικές τιμές, συμπεριλαμβανόμενης της εγγυημένης εγκατάστασής τους αλλά και παράλληλων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Οι οικιακοί φορτιστές είναι ταχύτεροι, πιο «έξυπνοι» και ασφαλέστεροι από μία τυπική πρίζα. Επιπρόσθετα, οι οικιακοί φορτιστές από την ΔΕΗ blue πληρούν τις προϋποθέσεις για την επιδότηση από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Contact Info