Η εταιρεία BSPOT Mobility είναι ένα νέο brand στον τομέα της Ηλεκτροκίνησης. Ανήκει στην BSPOT, θυγατρική εταιρεία του ομίλου Botsas Group of Companies.

H  BSPOT ιδρύθηκε το 2024  με απώτερο σκοπό  την δημιουργία ολοκληρωμένων λύσεων που προωθούν την αειφορία και την πράσινη κινητικότητα.

Το όραμά μας είναι να διαμορφώσουμε ένα μέλλον όπου η κινητικότητα συνδυάζεται αρμονικά με τη βιωσιμότητα και την τεχνολογική πρόοδο.  Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις που να προάγουν την ενεργειακή αποδοτικότητα, τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Διαθέτουμε ένα πλήρες portfolio λύσεων στον χώρο της Ηλεκτροκίνησης, τα οποία φέρνουμε στην ελληνική αγορά σε συνεργασία με τέσσερις κορυφαίες και καταξιωμένες ιταλικές εταιρείες στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, που συνδυάζουν την κομψότητα, την άνεση και την ασφάλεια στα ηλεκτροκίνητα μοντέλα τους. Ειδικότερα, συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες:

Alba Mobility: Το όνομα Alba είναι μια υπόσχεση. Υπόσχεται να προωθήσει έναν τρόπο ταξιδιού που μπορεί να μειώσει την ατμοσφαιρική ηχορύπανση, εγγυώντας μια απλή, αθόρυβη και άνετη οδηγική εμπειρία. Τα ηλεκτρικά της οχήματα είναι εκδόσεις street legal, golf range, οι  οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στους δρόμους των πόλεων, σε ξενοδοχεία και τουριστικές περιοχές, κλπ.

Motorino Electtrico (ME):  Η εταιρεία γεννήθηκε κυριολεκτικά στη μέση ενός αμπελώνα, στην Franciacorta της Ιταλίας, όπου και εξακολουθεί να βρίσκεται η έδρα της από το 2012. Άνθρωποι εφευρετικοί, με πάθος για το επάγγελμά τους, από διάφορες τεχνικές και επιστημονικές ειδικότητες και κυρίως μηχανικοί από τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Silla Industries: Η Silla Industries γεννήθηκε ως μια καινοτόμος startup. Ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας με μερικούς συνεργάτες που συμμερίζονταν τον ενθουσιασμό της πίστης σε ένα εναλλακτικό αύριο.  Η βασική της δραστηριότητα είναι η ανάπτυξη συσκευών τελευταίας τεχνολογίας για την ηλεκτροκίνηση (e-mobility).  Τα προϊόντα της είναι συσκευές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με κορυφαίο προϊόν τον φορτιστή ανανεώσιμων πηγών e-mobility Prism.

Tazzari: H ιστορία της TAZZARI είναι η ιστορία των ιταλικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων αφού το πρώτο και μόνο 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου TAZZARI στην Imola, την καρδιά της Ιταλικής Motor Valley. Σήμερα, θεωρείται ο Ιταλός κατασκευαστής με την πληρέστερη γκάμα στην αγορά συμπαγών ηλεκτρικών οχημάτων. Τα μοντέλα της (street, επαγγελματικά και οχήματα για τουριστική χρήση) διακρίνονται για τον φουτουριστικό σχεδιασμό και την άριστη ποιότητα κατασκευής τους, χαρίζοντας στυλ και άνεση σε κάθε διαδρομή.

Όλες οι δραστηριότητες μας εντάσσονται στο πλαίσιο του Ομίλου εταιρειών BOTSAS GROUP OF COMPANIES. Οδηγούμαστε από το πάθος μας για την δημιουργία εξατομικευμένων λύσεων και την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών και προϊόντων απαράμιλλης ποιότητας.

Contact Info