Η nrg, είναι η μοναδική εταιρεία ενέργειας που κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα, για κάθε οδηγό, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με το δίκτυο incharge, που παρέχει πρωτοποριακές λύσεις ηλεκτροκίνησης και αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα.

Το δίκτυο φόρτισης incharge

Με  ταχυφορτιστές που έχουν εγκατασταθεί σε στρατηγικά σημεία του εθνικού δικτύου και στα πρατήρια αυτοκινητοδρόμων Shell και Avin του Ομίλου Motor Oil, καλύπτεται το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού δικτύου. Με αυτούς τους προηγμένης τεχνολογίας ταχυφορτιστές, που είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της δυναμικής του σε μισή ώρα, προσφέρεται πλέον η δυνατότητα στον οδηγό ηλεκτρικού αυτοκινήτου να ταξιδέψει στη χώρα με ευκολία και ασφάλεια. 

Στο σύνολό του, το πανελλαδικό δίκτυο incharge διαθέτει εκατοντάδες θέσεις φόρτισης. Παράλληλα, το δίκτυο παρακολουθείται με προσοχή συνεχώς και πολλά είναι εκείνα τα σημεία, στα οποία γίνεται αναβάθμιση της δυναμικότητας των φορτιστών αναλόγως με την ζήτηση.

Έχοντας πάντα στο επίκεντρο το σύνολο των αναγκών των πελατών της, η nrg ενισχύει τη θέση της στην ηλεκτροκίνηση αναπτύσσοντας διαρκώς το δίκτυό της και μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με αλυσίδες σουπερμάρκετ , ξενοδοχεία, επιχειρήσεις με στόλους οχημάτων και χώρους στάθμευσης, προσφέροντας έτσι λύσεις για τη φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου ενταγμένες στην καθημερινότητα του οδηγού.

Η εφαρμογή incharge

Ο προγραμματισμός οποιουδήποτε ταξιδιού με ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό αυτοκίνητο γίνεται πλέον εύκολος, γρήγορος και απλός μέσω της εφαρμογής incharge, που αποτελεί το απόλυτο εργαλείο για κάθε οδηγό ηλεκτρικού οχήματος.

Μέσα από την εφαρμογή που εγκαθίσταται σε smartphone ή σε tablet αλλά και μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας μπορεί κανείς να:

  • βρει ένα σημείο φόρτισης που τον εξυπηρετεί
  • επιλέξει το είδος φόρτισης που επιθυμεί
  • παρακολουθήσει την πορεία της φόρτισής του
  • δει το ιστορικό των φορτίσεών του
  • ολοκληρώσει την πληρωμή του
  • εξυπηρετηθεί άμεσα 24/7

Έτσι λοιπόν, το ταξίδι σε όλη την Ελλάδα γίνεται ακόμα πιο εύκολο καθώς ο οδηγός ηλεκτρικού αυτοκινήτου μπορεί να υπολογίσει τη διαδρομή του σε έναν από τους σταθμούς φόρτισης incharge που έχει εντοπίσει πριν καν ξεκινήσει τη διαδρομή του.

Καθώς η ηλεκτροκίνηση αποτελεί βασική προτεραιότητα της εταιρείας, η nrg συνεχίζει να επενδύει διαρκώς αναπτύσσοντας ακόμη περισσότερο το δίκτυό της, τόσο σε κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους όσο και σε αστικά κέντρα, με φορτιστές εναλλασσόμενου (AC) και συνεχούς (DC) ρεύματος προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επίπεδου, ενώ ταυτόχρονα προχωρά σε συμφωνίες για μεγάλες συνεργασίες με αλυσίδες, καταστήματα και άλλα σημεία όπου θα μπορεί ο πελάτης να φορτίσει στην καθημερινότητά του.

Μάθετε ακόμη περισσότερα για το incharge στο nrgincharge.gr ή καλώντας στο 218 881 8102 ή στο 18101.

Contact Info