Κορυφαίος καινοτόμος εξηλεκτρισμός εμπορικών οχημάτων

Η Automotive Solutions ηγείται του μετασχηματισμού στην αυτοκινητοβιομηχανία μέσω μίας επαναστατικής τεχνολογίας ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων με προηγμένα, επικυρωμένα από την αγορά επαγγελματικά οχήματα και ηλεκτρικές μοτοσικλέτες που συνδυάζουν τον ενθουσιασμό με την υπευθυνότητα, ενώ εμπνέουν τη μετάβαση σε μία κοινωνία μηδενικών εκπομπών.

Από την πρώτη ημέρα, η φιλοδοξία της Automotive Solutions να εμπνεύσει προς μία κοινωνία μηδενικών εκπομπών βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της. Τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματά της φέρνουν καινοτομία στις παραδοσιακές αστικές παραδόσεις. Με τα μοντέλα της να κερδίζουν το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων επαγγελματιών οδηγών, αναβατών και εταιρειών, καθώς και με την αυξημένη ζήτηση τόσο από τους καταναλωτές όσο και από τις εταιρείες για αποδοτικά οχήματα χωρίς εκπομπές ρύπων που δε συμβάλλουν στο αυξανόμενο ζήτημα της κυκλοφοριακής συμφόρησης, έχει μία νέα σειρά οχημάτων που εξυπηρετεί ειδικά την επαγγελματική χρήση.

Η Automotive Solutions είναι ο ηγέτης στη διανομή αμιγώς ηλεκτρικών, αστικών οχημάτων παραδόσεων, προσφέροντας στους πελάτες της ένα πλήρες φάσμα σειρών προϊόντων για την υποστήριξη εξυπνότερων, βιώσιμων και παραγωγικών λύσεων που ανταποκρίνονται στις επιχειρηματικές τους ανάγκες. Ρυθμισμένα και βελτιστοποιημένα για τους πάντες, από τους σύγχρονους ταχυμεταφορείς παράδοσης last mile και τους επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών μέχρι τους τεχνίτες, τους δασοφύλακες και τους ξυλουργούς. Το portfolio προϊόντων της εκτείνεται από την παράδοση last mile έως την αστική εφοδιαστική και από την εξυπηρέτηση της πόλης έως τη βιώσιμη γεωργία και τη φροντίδα των χώρων. Πρόκειται για πραγματικά ανθεκτικά εργαλεία υπηρεσιών με παρατεταμένο κύκλο ζωής, κατασκευασμένα για υψηλή απόδοση και χαμηλό συνολικό κόστος κτήσης.

Η Automotive Solutions προσφέρει μια ευρεία γκάμα ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων και ποδηλάτων μεταφοράς φορτίου για αστικές και αγροτικές περιοχές, εσωτερικές μεταφορές και σχεδόν κάθε εφαρμογή. Είτε πρόκειται για πόλεις και δήμους, υπηρεσίες παράδοσης, ταχυμεταφορές, παρόχους υπηρεσιών δεμάτων και ταχείας εξυπηρέτησης, εμπόριο τροφίμων, διαχείριση εγκαταστάσεων, κηπουρική και εξωραϊσμό, τουρισμό, βιομηχανία και ενδοεφοδιαστική, λούνα παρκ ή ζωολογικούς κήπους.

Contact Info