Η MC CHARGERS μέσω της πολυετούς εμπειρίας στην ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, ανέπτυξε με επιτυχία μία ολοκληρωμένη σειρά σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων ικανοποιώντας κάθε ανάγκη φόρτισης (οικιακή & επαγγελματική).

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η MC – CHRAGERS είναι μια νεοσύστατη εταιρεία που εμπνευστήκαν ο Παναγιώτης Χριστοδούλου και ο Χαράλαμπος Μαρμάγγελος το 2017. Εκμεταλλευόμενοι πρότερες επαγγελματικές τους εμπειρίες σκέφτηκαν και υλοποίησαν την παραγωγή ενός προϊόντος που ήδη χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη ζήτηση και μελλοντικά θα είναι αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητάς μας.

Από τις αρχές του 2019 η ιδέα αυτή ξεκίνησε να υλοποιείται με την ίδρυση του πρώτου εργοστασίου στην περιοχή της Θέρμης στην Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας ταυτόχρονα εγκαταστάσεις σταθμών φόρτισης σε όλη την Ελλάδα.

Ο Νοέμβριος του 2021 ήταν μήνας σταθμός για την εταιρεία καθώς η COSMOS ALUMINIUM επενδύει στην MC- CHARGERS και αποκτά το 51%.

Η COSMOS ALUMINIUM πρωταγωνιστεί στον χώρο του αλουμινίου για την ποιότητα των προϊόντων της και τους αφοσιωμένους συνεργάτες της. Η άριστη ποιότητα τεχνολογικού εξοπλισμού σε συνδυασμό με τα παραπάνω την κατατάσσουν ανάμεσα στις πιο προηγμένες (τεχνολογικά) εταιρείες στην Ευρώπη και πρώτη στον Ελλαδικό χώρο.

ΑΞΙΕΣ

Ο σεβασμός στο περιβάλλον και στον άνθρωπο είναι οι δύο βασικές προτεραιότητες της MC- CHARGERS.

Καθώς οφείλουμε να παραδώσουμε το περιβάλλον ατόφιο στις επόμενες γενιές, όλοι εμείς στην MC-CHARGERS μειώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Φιλοσοφία της εταιρείας αποτελεί η εξοικονόμηση ενέργειας, η ανακύκλωση και η ελαχιστοποίηση της εκπομπής ρύπων.

Σεβόμαστε τον άνθρωπο, την κουλτούρα, την ποικιλομορφία. Καλλιεργούμε εταιρική κουλτούρα που ενισχύει την ατομική και ομαδική ταυτότητα. Η ασφάλεια και η υγεία είναι ο πρωτεύων παράγοντας όλων των διαδικασιών. Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελεί τη κινητήριο δύναμη για τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας.

ΟΡΑΜΑ

Η MC- CHARGERS είναι έτοιμη να επεκτείνει τους σταθμούς φόρτισης, μέσα από ελκυστικά προγράμματα εγκατάστασης και χρήσης σταθμών φόρτισης σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Ο στόχος είναι να παρέχουμε στους ιδιοκτήτες οχημάτων ένα ολοκληρωμένο και αξιόπιστο δίκτυο φόρτισης και ταυτόχρονα ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και προϊόντων ώστε η Ηλεκτροκίνηση να αποτελέσει τη μοναδική λύση μετακίνησης των ανθρώπων με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος.

Contact Info

  • 2316020047

  • 4ο χλμ Θεσσαλονίκης-Σίνδου (Γοργοποτάμου), 57400, ΒΙΠΕ Θεσσαλονίκης (Σίνδος), 1402

  • info@mc-chargers.com

  • www.mc-chargers.com

  • https://www.facebook.com/mcchargersemobility

  • https://www.linkedin.com/company/mc-chargers/