Η KOSMOCAR Α.Ε. είναι ο Επίσημος Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα στην Ελλάδα καθώς και των μοτοσυκλετών Ducati σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης, είναι Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Bentley και Lamborghini Service Center για όλη την Ελλάδα.

Στη διάρκεια των 52 χρόνων λειτουργίας της, η KOSMOCAR κατάφερε να χαράξει μία επιτυχημένη πορεία στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου δημιουργώντας ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στους πελάτες-κατόχους των δημοφιλών μαρκών που εκπροσωπεί.

Σήμερα, η KOSMOCAR διαθέτει ξεχωριστά δίκτυα εξουσιοδοτημένων εμπόρων για τις μάρκες Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα και Ducati, με κάλυψη σε όλη τη χώρα. Διαθέτουν σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό για παροχή κορυφαίας εξυπηρέτησης τόσο κατά την πώληση όσο και σε βάθος χρόνου, μετά την πώληση.

Στρατηγική πολιτική της KOSMOCAR αλλά και δέσμευση προς τους καταναλωτές είναι η συνεχής αναβάθμιση του δικτύου της με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και την απόλυτη ικανοποίησή τους. Μέσα από σημαντικές επενδύσεις η εταιρεία αντιμετωπίζει με επιτυχία τις νέες προκλήσεις και εξελίξεις στην αγορά του αυτοκινήτου, που συντελούνται τόσο διεθνώς όσο και στη χώρα μας, αποκτώντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη ενίσχυση της βιώσιμης μετακίνησης μέσω της ηλεκτροκίνησης και της προώθησης της μικροκινητικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, η KOSMOCAR μεταφέρει την εμπειρία άνω των 50 χρόνων στην αυτοκίνηση και το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών, το expertise, την κληρονομιά και την καινοτομία, ανοίγοντας την πύλη για μια πιο “πράσινη” εναλλακτική μετακίνησης με τη σύσταση της KOSMORIDE, το 1ο δίκτυο καταστημάτων ειδικά για e-Bikes στην Ελλάδα. Η KOSMORIDE μπαίνει δυναμικά στην αγορά του e-mobility στην Ελλάδα με experience stores του δικτύου KOSMORIDE σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα, με κορυφαίες μάρκες e-Bikes από όλο τον κόσμο.

Contact Info

  • 2109981111

  • Λεωφόρος Βουλιαγμένης 566-568, 16452, Αργυρούπολη

  • customercare@kosmocar.gr

  • www.kosmocar.gr