Η εταιρεία που εισήγαγε στην κυριολεξία την ηλεκτρική μοτοσυκλέτα στην παγκόσμια αγορά, ιδρύθηκε το 2006 από έναν πρώην μηχανολόγο της NASA, στις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής, στην SANTA CRUZ στην Καλιφόρνια, έναν άνθρωπο με όραμα έναν πράσινο πλανήτη και στόχο την κατασκευή μιας μοτοσυκλέτας με υψηλή αξιοπιστία, ελάχιστη έως μηδενική συντήρηση και επιδόσεις και αυτονομία εκπληκτικές.

Με συνεχή εξέλιξη και ακούραστη δουλειά, μπήκε στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, κατασκευάζοντας πλέον μοτοσυκλέτες με αυτονομία που αγγίζει κατά περίπτωση τα 360 χλμ.

Η ZERO MOTORCYCLES σήμερα έχει παγκόσμιες πωλήσεις περισσότερες από 9.000 μοτοσυκλέτες και κινείται με ετήσια αύξηση πωλήσεων της τάξης του 33%!

Με ποιότητα κατασκευής σε πολύ υψηλό επίπεδο, εξοπλίζει τις μοτοσυκλέτες της με αναρτήσεις SHOWA, λάστιχα PIRELLI, ηλεκτρονικά της BOSCH και για το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος (ABS) και για το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TRACTION CONTROL)!

Η φιλοσοφία της εταιρείας ήταν και παραμένει, η κατασκευή μοτοσυκλετών, που να εξασφαλίζει στον ευτυχή ιδιοκτήτη, διασκέδαση, αξιοπιστία και πάνω απ’ όλα οικονομία, που από τον πρώτο χρόνο κιόλας είναι της τάξης των 3000-4500€ μαζί με την επιδότηση του πράσινου νόμου για τη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων!

Η επένδυση λοιπόν σε μια ZERO, έχει στόχο μέσω της οικονομίας να μηδενίζεται η επένδυση στην πενταετία, σε σύγκριση με την ιδιοκτησία συμβατικής μοτοσυκλέτας με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Contact Info

  • 2130123605

  • Εθνικής Αντιστάσεως 137, 17236 Άγιος Δημήτριος

  • sales@electromove.gr

  • electromove.gr